dimarts, 19 de novembre del 2013

Tarda de cinema i castanyes

La tarda del dia de la castanyada, a més de menjar castanyes al pati, vam convertir les aules de 4t en cinemes improvisats i vam veure tres curtmetratges al voltant d'uns personatges una mica monstruosos, però amb un gran cor.   

Primer vam veure La leyenda del Espantapájaros, un curtmetratge d'en Marco Besas i Carlos Lascano que explica una preciosa història al voltant d'un espantall que treballa en un camp de blat i no té amics.


Després vam seguir amb Frankenweenie, un curtmetratge dirigit per Tim Burton. Està filmat en blanc i negre i explica la història d'en Víctor, un noi que perd al seu estimat gos Sparky en un accident i s'esforça moltíssim per poder tornar-lo a la vida.


I, per últim, vam veure Vincent, que fou dirigida per Tim Burton i Rick Heinrichs. Aquest curtmetratge, narrat en poesia, explica la vida d'un nen de set anys anomenat Vincent Maloy, qui està obsessionat amb l'actor de cinema de terror Vincent Price i amb l'escriptor Edgar Allan Poe.

3 comentaris:

dikra thami ha dit...

M·agradat molt la tarda de cinema!!!

Cristina (mama Laia) ha dit...

Guau!! Quina castanyada!! M'encanta que l'hagueu celebrat gaudint d'aquestes pelis plenes de fantasia i bons sentiments. Felicitats!!

dikra thami ha dit...

Moltes gracies Cristina !